MICROMILK YB/B2-10 DOSI

MARKA: Micromilk

Micromilk YB/B2-10 dosi

Ürün Adı Micromilk YB/B
Mevcut Rotasyonları
  • YB/B1
  • YB/B2
  • YB/B3
Kompozisyon
  • % 80 Streptococcus thermophilus
  • % 20 Lactobacillus bulgaricus
Kullanım Alanı Yoğurt üretimi için geliştirilmiş kültür karışımıdır. Mükemmel aroma sağlar. Orta viskoziteye sahiptir.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

10 dosi’lik 1 poşet 30 gram 1000L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_yb-b

YB/B’nin Fermentatif Özellikleri:

 

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 6,10 4,80 4,20 4,00 3,80