MICROMILK Y 600BY/2 – 30 DOSI

MARKA:

Micromilk Y 600BY/2 – 30 dosi

Ürün Adı Micromilk Y 600/BY
Mevcut Rotasyonları
  • Y 600/BY1
  • Y 600/BY2
Kompozisyon
  • % 80 Streptococcus thermophilus
  • % 20 Lactobacillus bulgaricus
Kullanım Alanı Yoğurt üretimi için geliştirilmiş kültür karışımıdır. Süzme yoğurt üretiminde önerilir. Mükemmel yapı aroma ve randıman sağlar.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

30 dosi’lik 1 poşet 90 gram 3000L süt içindir
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_y600-by

Y 600/BY’nin Fermentatif Özellikleri:

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 5,80 5,10 4,80 4,40 4,40