MICROMILK Y 600-10 DOSI

MARKA: Micromilk

Micromilk Y 600-10 dosi

Ürün Adı Micromilk Y 600
Mevcut Rotasyonları
  • Y 600/1
  • Y 600/2
  • Y 600/3
Kompozisyon
  • % 90 Streptococcus thermophilus
  • % 10 Lactobacillus bulgaricus
Kullanım Alanı Yoğurt üretimi için geliştirilmiş kültür karışımıdır. Çok yüksek viskozite sağlar. Aroma genellikle nötrdür. Süzme yoğurt üretiminde önerilir.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı: 
10 dosi’lik 1 poşet 30 gram 1000L süt içindir
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

Micromilk Y600

Y 600’ün Fermentatif Özellikleri:

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 5,00 4,40 4,30 4,20 4,20