MICROMILK Y 400/1-10 DOSI

MARKA: Micromilk

Micromilk Y 400/1-10 dosi

Ürün Adı Micromilk Y 400
Mevcut Rotasyonları
  • Y 400/1
  • Y 400/2
  • Y 400/3
Kompozisyon
  • % 90 Streptococcus thermophilus
  • % 10 Lactobacillus bulgaricus
Kullanım Alanı Yoğurt üretimi için geliştirilmiş kültür karışımıdır. Set yoğurtta mükemmel yapı sağlar.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

10 dosi’lik 1 poşet 30 gram 1000L süt içindir
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

Micromilk Y400

Y 400’ün Fermentatif Özellikleri:

Kültür, Standart Substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 5,00 4,50 4,30 4,30 4,20