MICROMILK Y 200-30 DOSI

MARKA:

Micromilk Y 200-30 dosi

Ürün Adı Micromilk Y200
Mevcut Rotasyonları
  • Y200/1
  • Y200/2
  • Y200/3
Kompozisyon
  • %95 Streptococcus thermophilus
  • %5 Lactobacillus bulgaricus
Kullanım Alanı Yoğurt üretimi için geliştirilmiş kültür karışımıdır. Özellikle ayran ve süzme yoğurt üretiminde kullanımı tavsiye edilir. Yüksek viskozite ve aroma sağlar.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

30 dosi’lik 1 poşet 90 gram 3000L süt içindir
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

Micromilk Y200

Y 200’ün Fermentatif Özellikleri:

Kültür, Standart Substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 6,10 5,00 4,60 4,30 4,20