MICROMILK TZLH/2-20 DOSI

MARKA: Micromilk

Micromilk TZLH/2-20 dosi

Ürün Adı Micromilk TZLH
Mevcut Rotasyonları
  • TZLH 1
  • TZLH 2
Kompozisyon
  • % 80 Streptococcus thermophilus
  • % 20 Lactobacillus helveticus
Kullanım Alanı Kaşar peyniri, mozarella peyniri üretimi için kullanılır. Çok iyi yapı ve aroma sağlar.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı: 
20 dosi’lik 1 poşet 60 gram 2000L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_tzlh

TZLH’nin Fermentatif Özellikleri:

 

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 5,60 4,40 4,20 3,50 3,40