MICROMILK TZ2 – 30 DOSI

MARKA:

Micromilk TZ2 – 30 dosi

Ürün Adı Micromilk TZ
Mevcut Rotasyonları
  • TZ 1
  • TZ 2
  • TZ 3
  • TZ 4
Kompozisyon % 100 Streptococcus thermophilus
Kullanım Alanı Kaşar peyniri, mozerella peyniri üretimi için kullanılır. Çok iyi yapı sağlar.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

30 dosi’lik 1 poşet 90 gram 3000L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_tz

TZ’nin Fermentatif Özellikleri:

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 5,60 4,40 4,20 4,05 4,00