MICROMILK TMLH-10DOSI

MARKA: Micromilk

Micromilk TMLH-10dosi

Ürün Adı Micromilk TMLH
Mevcut Rotasyonları
  • TMLH 1
  • TMLH 2
  • TMLH 3
Kompozisyon
  • % 25 Lactobacillus helveticus
  • % 25 Lactococcus lactis subsp. lactis
  • % 25 Lactobacillus bulgaricus
  • % 25 Streptococcuc thermophilus
Kullanım Alanı Kaşar peyniri çeşitleri üretiminde kullanılır.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

10 dosi’lik 1 poşet 30 gram 1000L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_tmlh

TMLH’nin Fermentatif Özellikleri:

 

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 5,80 5,30 4,75 4,30 4,00