MICROMILK TM/1 – 5 DOSI

MARKA: Micromilk

Micromilk TM/1 – 5 dosi

Ürün Adı Micromilk TM
Mevcut Rotasyonları
  • TM 1
  • TM 2
  • TM 3
  • TM 4
Kompozisyon
  • % 10 Lactococcus lactis subsp. lactis
  • % 10 Lactococcus lactis subsp. cremoris
  • % 80 Streptococcuc thermophilus
Kullanım Alanı Beyaz peynir kültürüdür. Orta sertlikte beyaz peynir üretimi için kullanılır. Yapı ve aroması mükemmeldir.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

5 dosi’lik 1 poşet 15 gram 500L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_tm

TM’nin Fermentatif Özellikleri:

 

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 6,10 5,80 4,60 4,30 4,30