MICROMILK TB/B – 10 DOSI

MARKA: Micromilk

Micromilk TB/B – 10 dosi

Ürün Adı Micromilk TB/B
Mevcut Rotasyonları
  • TB/B1
  • TB/B2
  • TB/B3
  • TB/B4
Kompozisyon
  • % 80 Streptococcus thermophilus
  • % 20 Lactobacillus bulgaricus
Kullanım Alanı Kaşar peyniri üretimi için kullanılır. Yapı ve aroması çok iyidir.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

10 dosi’lik 1 poşet 30 gram 1000L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_tb-b

TB/B’nin Fermentatif Özellikleri:

 

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 6,00 5,84 4,90 4,40 4,40