MICROMILK SX 100/1 100 KG

MARKA:

Micromilk SX 100/1 100 KG

Ürün Adı Micromilk SX 100
Mevcut Rotasyonları SX 100/1
Kompozisyon
  • % 50 Pediococcus pentosaceus
  • % 50 Staphylococcus xylosus
Kullanım Alanı 22-32°C’de hızlı fermente edilen et ürünleri (sucuk çeşitleri) için üretilmiş kültür karışımıdır. İyi bir lezzet ve renk gelişimi sağlar.
Net Miktar: 1 poşet net 20 gramdır.
Kullanım Dozajı: 1 poşet kültür 100 kg et hamuru için kullanılır.
Uygulama: Bu kültür karışımı, hızla fermente edilerek üretilen çeşitli et ürünleri için tavsiye edilir. Sakkarozu fermente etmez. Kıymada temel karbonhidrat kaynağı olarak glikoz kullanılması önerilir. Kültür poşetinin tamamı, 1 litre suda çözülür. Bu karışım çalışılacak et hamuruna eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: +2/ 5 °C de saklanmalıdır. Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler; dondurucuda 18 ay, +2/ 5 °C’de 12 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

SX 100 ile, 24°C’de ve % 0,4 şeker varlığındaki asitlik gelişimi

micromilk_sx-100

Veriler

Süre (saat) 0 24 48 72
pH 5.80 5.40 4.95 4.80

SX 100 ile, 30°C’de ve % 0,4 şeker varlığındaki asitlik gelişimi

micromilk_sx-100

Veriler

Süre (saat) 0 24 48 72
pH 5.80 5.00 4.90 4.75