MICROMILK MO/1 – 10 DOSI

MARKA: Micromilk

Micromilk MO/1 – 10 dosi

Ürün Adı Micromilk MO
Mevcut Rotasyonları
  • MO 1
  • MO 2
  • MO 3
  • MO 4
Kompozisyon
  • % 50 Lactococcus lactis subsp. lactis
  • % 50 Lactococcus lactis subsp. cremoris
Kullanım Alanı Beyaz peynir kültürüdür. CR ile birlikte kullanıldığında lokumlu beyaz peynir üretiminde çok başarılıdır. Aroması çok iyidir.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

10 dosi’lik 1 poşet 30 gram 1000L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_mo

MO’nun Fermentatif Özellikleri:

 

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 6,30 6,00 4,80 4,40 4,40