MICROMILK ME/B-20 DOSI

MARKA:

Micromilk ME/B-20 dosi

Ürün Adı Micromilk ME/B
Mevcut Rotasyonları
  • ME/B 1
  • ME/B 2
  • ME/B 3
  • ME/B 4
Kompozisyon
  • % 25 Lactococcus lactis subsp. lactis
  • % 25 Lactococcus lactis subsp. cremoris
  • % 25 Lactis biovar diacetylactis
  • % 25 Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris
Kullanım Alanı Tereyağı üretimi için kullanılır. Aroması güzel bir tereyağı elde edilir.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

20 dosi’lik 1 poşet 60 gram 2000L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, 1-2 litre süt içerisinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak kremaya eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_me-b

ME/B’nin Fermentatif Özellikleri:

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 6,10 5,30 4,90 4,50 4,40