MICROMILK KFA/2 – 50 DOSI

MARKA:

Micromilk KFA/2 – 50 dosi

Ürün Adı Micromilk KFA
Mevcut Rotasyonları
  • KFA 1
  • KFA 2
  • KFA 3
Kompozisyon
  • % 30 Streptococcus thermophilus
  • % 20 Lactococcus lactis subsp. lactis
  • % 20 Lactococcus lactis subsp. cremoris
  • % 10 Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris
  • % 10 Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
  • % 10 Debarymyces hansenii
Kullanım Alanı Kefir üretimi için kullanılır.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı:

 

20 dosi’lik 1 poşet 60 gram 2000L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_kfa

KFA’nın Fermentatif Özellikleri:

 

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,50 6,40 6,20 5,50 4,60 4,40