MICROMILK CR/B – 5 DOSI

MARKA: Micromilk

Micromilk CR/B – 5 dosi

Ürün Adı Micromilk CR
Mevcut Rotasyonları CR-A, CR-B, CR-G.
Kompozisyon % 100 Streptococcus thermophilus
Kullanım Alanı Beyaz peynir üretimi için geliştirilmiş kültürdür. Lokumlu beyaz peynirde yapı için kullanılır.
Net Miktar ve
Kullanım Dozajı: 
5 dosi’lik 1 poşet 15 gram 500L süt içindir.
Uygulama: Kültür poşetinin tamamı, çalışılacak sütün 1-2 litresinde, bir kaç dakika çalkalayarak eritilir. Bu karışım çalışılacak süte eklenir ve homojen bir dağılım sağlanır.
Muhafaza Şartları: Nakliye esnasında ortam koşullarına dayanıklıdır. Dondurularak kurutulmuş olan kültürler, -18°C’de 24 ay tazeliğini korur.

 

Hepsi doğal orijinden derişik, tanımlı ve seçilmiş kök kültürlerin geliştirilmesiyle elde edilmiştir. Herhangi bir genetik orijin üretimine maruz bırakılmamıştır.

micromilk_cr

CR’nin Fermentatif Özellikleri:

 

Kültür, Standart substratum % 10’da yeniden yapılanır ve 90°C’de 20 dakika için pastörize edilir.

Süre (saat) 0 3 5 8 15 24
pH 6,60 5,30 5,00 4,90 4,80 4,80